Minecraft’da En Nadir 5 Çete

Minecraft’da En Nadir 5 Çete

Çete adı verilen çeşitli yaratıklar Minecraft dünyasınında yer edinmişlerdir. Üç geniş kategoriye ayrılabilirler: pasif, tarafsız ve düşman. Oyuncular, Minecraft’ta hemen hemen her yerde üç mafya türünü de bulabilir. Nadirliklerine bağlı olarak, bazı çeteler sıklıkla ortaya çıkarken, diğerleri oldukça nadirdir. Birçok oyuncu, düşürmeleri için onları öldürmek yerine nadir bulunan çeteleri toplamayı tercih eder. Birçoğunun dünyada doğal olarak yumurtlama şansı %1’den az.

1. Minecraft’taki en nadir çetelerden bahsederken, mooshroomlar doğal olarak listeye dahil edilir. Çoğu oyuncu kırmızı mooshroom’ları görmüş veya duymuştur, ancak yalnızca bazıları kahverengi mooshroom’ları bilir. Mooshroom’lar yalnızca Minecraft’taki en nadir biyomlardan biri olan mantar tarlalarında bulunabilir. Ancak, sadece kırmızı renkte yumurtlarlar. Oyuncular kahverengi bir mooshroom ile karşılaşırsa, bu oldukça nadir görülen bir kırmızı mooshroom’a yıldırım düştüğü anlamına gelir.

2. Doğal bir pembe koyun, Minecraft’taki en nadir çetelerden biridir. Koyunların %85’i Minecraft’ta beyaz koyun olarak doğar. Doğal olarak yumurtlayan koyunların sadece %0,1558’i pembe renktedir. Bebek pembe koyuna gelince, sadece %0,0082’lik bir yumurtlama şansına sahiptir.

3. Mojang, sürüngenler zaten yeterince korkutucu değilmiş gibi, Minecraft’a başka sürüngenler ekledi. İyi haber, doğal olarak yumurtlayamıyorlar. Mooshroom’lar gibi, normal sürüngenler de yıldırım çarptığında yüklü sürüngenlere dönüşür. Ancak, bir sarmaşık üzerine doğal bir yıldırım düşmesi nadirdir, bu nedenle oyuncuların bir anda ortaya çıkan sinsi şarjlı bir sarmaşık hakkında endişelenmelerine gerek yoktur.

4. Minecraft tarihinde sadece birkaç oyuncu elmaslarla kaplı bir iskelet bulmuştur. Yüksek zorluk seviyelerinde, çeteler kask, göğüs plakası vb. gibi zırh parçalarıyla ortaya çıkar. Genellikle deri zırh veya zincir zırh ile doğarlar. Ancak, son derece nadir durumlarda elmas dişli ile üretebilirler.

5. Jokeyler tam olarak bir mafya olmasa da, iki veya daha fazla çetenin birleşimidir. Birçok olasılık nedeniyle jokeyler Minecraft’taki en nadir çetelerden biri olarak kabul edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir