Minecraft’da En İyi 5 XP Kaynağı

Minecraft’da En İyi 5 XP Kaynağı

XP, oyuncuların Minecraft’da edinebilecekleri en değerli kaynaklardan biridir. Oyuncuların oyundaki öğeleri büyülemelerine ve yükseltmelerine olanak tanır. Neyse ki, oyuncuların XP’yi verimli bir şekilde elde etmelerinin birkaç yolu var.

1. Cevher madenciliği, fazladan iş yapmakla ilgilenmeyen oyuncular için XP kazanmanın harika bir yoludur. Kömür, yüzeye çok yakın yumurtlama yeteneği nedeniyle kolayca tonlarca DP sağlayabilir. Oyuncular herhangi bir yüzey madenini çabucak bulabilir ve sadece kömür madenciliği yaparak düzinelerce elde edebilirler.

2. Kömür madenciliği gibi, Nether Quartz madenciliği de büyük miktarlarda XP elde etmenin harika bir yoludur. Nether Quartz, şerit madenciliği sırasında kömürden çok daha yaygındır. Blok başına 3.5 XP düşer. Nether Quartz madenciliğinin dezavantajı, biraz daha tehlikeli olmasıdır. Ancak bu, yüzey madenciliği yerine şerit madenciliği ile önlenebilir.

3. Canavar yumurtlayanlar, XP toplamanın harika bir yoludur. Hem kuvars hem de kömür madenciliğinden daha fazla XP düşürürler. Çoğu Minecraft çetesi öldürme başına 5 XP düşürür. Bununla birlikte, alevler 10 düşerek onları XP elde etmek için harika bir yol haline getirir. Tek dezavantajı, alevlerin oldukça tehlikeli olmasıdır. Bununla birlikte, oyuncu yangından kaynaklanan herhangi bir hasarı azaltmak için içine su bulunan bir kazan yerleştirebilir.

4. Aldatıcı olsa da, tavuk çiftlikleri Minecraft’ta kolayca XP kazanmanın harika bir yoludur. Her tavuk 2 XP düşer. Büyük bir ölçekte çiftçilik yapıldığında, oyuncu saçma miktarda XP elde edebilir. Ek olarak, oyuncu tavukları yetiştirmek için XP kazanacak ve tavuk çiftliğini XP çiftlik yapmanın en güvenli ve en verimli yollarından biri haline getirecek. Oyuncular ayrıca başka bir avantaj olan sonsuz bir yiyecek kaynağına sahip olacaklar.

5. Enderman çiftliği oyunculara büyük ve tutarlı miktarda XP sağlayabilir. Bir Enderman çiftliğinde XP elde etmenin en iyi yolu, dikilitaşlardan birinin altında büyük bir çıkıntı oluşturmaktır. Enderman oyuncuya erişemeyecek kadar uzun olmalıdır. Bu, oyuncunun onları tehlikesizce öldürmesine izin verecektir. Başka bir teknik, daha verimli ve daha az tehlikeli olan karmaşık bir çiftlik yaratmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir