Minecraft’a Yeni Başlayanlar İçin Birkaç Taktik

Minecraft’a Yeni Başlayanlar İçin Birkaç Taktik

Minecraft’ın oyuna zaten eklenmiş bir sürü kısayol tuşu var. Basit bir deyişle, kısayol tuşları, basıldığında belirli bir görevi yapan iki veya daha fazla tuşun birleşimidir. Öğeleri oyuncunun sağ elinden sol eline geçirmek, öğeleri bırakmak, öğe yığınlarını taşımak ve daha fazlasını yapmak için kısayollar vardır. Oyuncular Minecraft hayatlarını biraz daha az karmaşık hale getirmek için kısayol tuşlarını öğrenebilirler.

Minecraft’ta düşman çeteler 7’nin altındaki ışık seviyelerine sahip yerlerde ortaya çıkar. Ancak, geceleri her yerde yumurtlayacaklar. Oyuncular, ışık kaynakları yerleştirerek çetelerin ortaya çıkmasını önleyebilir. Meşaleler, Minecraft’taki en ucuz ışık kaynaklarından biridir. Oyuncular, üslerini meşalelerle çevreleyerek çetelerin ortaya çıkmasını önleyebilir.

Tarif kitabı, Minecraft’a yeni başlayanlar için en yararlı özelliklerden biridir. Yeni bir blok veya öğe elde ettikten sonra, oyun onunla ilgili tüm tariflerin kilidini açar. Her şeyin tarifini hatırlamak herkes için mümkün değildir. Oyuncular tarif kitabına üretim menüsünden erişebilir.

Bu tam olarak bir ipucu olmasa da, oyuncular kendilerini çeşitli tehlikelerden korumak için kalkan kullanabilirler. Yeni başlayanlar, kalkanların onları yalnızca oklardan koruyabileceğini düşünebilir. Bununla birlikte, kalkanlar, sürüngen patlamaları ve tridentler dahil olmak üzere neredeyse her tür gelen hasarı önleyebilir.

Minecraft, diğer birçok oyun gibi, düşme hasarı sistemine de sahiptir. Ayrıca fizik yasalarına meydan okuyan birçok oyun özelliğine sahiptir. Oyuncu hangi yükseklikten düşerse düşsün, suya düşerse düşme hasarı almaz. Yere inmeden hemen önce, oyuncular düşüşte hayatta kalmak için su koyabilirler. Bu numara yeni başlayanlar için çok zor görünebilir, ancak her şey zamanlama ile ilgilidir. Biraz pratikle, herkes bunu kusursuz bir şekilde yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir