Minecraft’ta Ametist Jeotlarını Kolayca Bulmanın 5 Yolu

Minecraft’ta Ametist Jeotlarını Kolayca Bulmanın 5 Yolu

Oyuncu şanslıysa, içinde açıkta kalan bir ametist jeodu olan bir dağ geçidiyle karşılaşabilir. Jeodlar oyundaki mayın millerini geçersiz kılabildiğinden, oyuncular genellikle maden millerinin içinde jeodez bulabilirler. Mayın kuyusunun içinde bir jeot olmasa bile, oyuncuların hafif açıkta kalan bir tane bulma şansı hala yüksektir.
Maden kuyularının yanı sıra jeodezler de Minecraft dünyalarında bulunan mağaraları geçersiz kılar. Bu, Caves & Cliffs güncellemesi Bölüm 2’nin gelişiyle değişebilir, ancak şimdilik mağaraları keşfetmek, bir jeot bulmanın en kolay yollarından biridir. Jeodlar Y seviyesinin 70’in altında oluştuğundan, oyuncular bu yükseklikteki mağaraların içine bakmalıdır.
Ametist jeotları çok nadir değildir ve her parçanın bir jeot oluşturma şansı 1/53’tür. Bu jeotlar Y seviyesi 0 ile 70 arasında geliştiğinden, bu seviyede madencilik yapan oyuncuların bir tane bulma şansı yüksektir. Bir jeode bulmak için en iyi madencilik yöntemlerinden biri şerit madenciliğidir ve oyuncular bu şekilde başka birçok kaynak elde edebilirler. Oyuncular, ametist bloklarını çıkarmak için her türlü kazmayı kullanabilirler.
Ametist jeotları, Y seviyesinin 70’in altında herhangi bir yerde bulundukları için yeraltı yapıları olarak kabul edilir, ancak bazen yüzeyde de oluşurlar. Minecraft’taki plajlar, genellikle aynı yükseklikte oldukları için yüzeyde açıkta kalan jeotları bulmak için mükemmeldir.
Minecraft’ta ortalama deniz seviyesi Y 63 olduğu için okyanuslar, açıkta kalan ametist jeodezlerini bulmak için en yaygın yerlerden biridir. Oyuncu çok şanssız değilse, okyanustaki jeotları bir teknede keşfederek kolayca bulabilir ve istedikleri blokları çıkarabilirler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir