Minecraft’da Sürüngenleri Yenmek İçin Birkaç İpucu

Minecraft’da Sürüngenleri Yenmek İçin Birkaç İpucu

Minecraft’da sürüngenler, oyuncuların karşılaşabileceği en tehlikeli yaratıklardan biridir. Bir oyuncuya yaklaştıklarında patlayacaklar, oyuncuyu öldürecekler ve etrafındaki her şeyi yok edeceklerdir. Bir sarmaşık, bir oyuncunun üç blok yakınına geldiğinde, hareket etmeyi durduracak ve yerinde duracaktır. Oyuncuların, mafya patlayana kadar mafyadan uzaklaşmak için yaklaşık bir buçuk saniyesi var. Oyuncular mağaralarda, yer üstünde ve hatta köylerde dolaşan sürüngenleri görebilirler.

1. Patlama korumasının kullanılması, oyuncuları sürüngenlerin bazı hasarlarından korur, ancak tamamından değil. Patlama koruması, oyuncuların patlamalardan zarar görmelerini önlemek için zırhlarına yerleştirebilecekleri bir büyüdür. Bir oyuncunun zırhına bir örs veya büyüleyici masa kullanarak patlama koruması uygulanabilir. Bu, oyuncuları sarmaşık patlamalarından, TNT’den, korkunç ateş toplarından ve daha fazlasından koruyacaktır.

2. Kalkanlar, Minecraft’da oyuncuların kendilerini bir sarmaşıktan korumanın en etkili yollarından biridir. Kalkan, oyuncuyu sarmaşık patlamasından tamamen koruyacaktır. Oyuncuların, çalışması için kalkan ellerindeyken çömelmeleri gerekiyor. Kalkanlar bir demir külçe ve altı ahşap kalas kullanılarak yapılmıştır.

3. Minecraft’da bir sarmaşığı öldürmenin en etkili yolu kılıçtır. Kılıçlar, oyundaki en güçlü silahlardan biridir ve bir sarmaşık patlamadan önce verilen kısa sürede öldürmenin en iyi yoludur. Oyuncular tahta, taş, demir, altın veya elmas kullanarak kılıç yapabilirler. Demir kılıçlar ve üstü en etkili olanlardır ve en fazla hasarı verenlerdir.

4. Geri tepme, Minecraft’da kılıçlara yerleştirilebilen bir büyüdür. Bu, oyundaki bir creeper’a karşı koymanın en iyi yollarından biridir. Bu büyü, mafyanın oyuncudan geriye ve uzağa itilmesine neden olur. Oyuncular bunu, sarmaşıkları inşa ettikleri yapılardan uzaklaştırmak için de kullanabilirler.

5. Oyuncular, sürüngenlerin yanlarında üremesini önlemek için evlerinin ve kendilerinin etrafına meşaleler ve diğer ışık kaynakları yerleştirebilir. Creeper’lar iyi aydınlatılmış alanlarda yumurtlamazlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir